Vi lägger ut veckans lunchmeny på Facebook. Nedan ser du flödet från vår sida. Vi serverar lunch 11.30-14.00 helgfria vardagar.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

...

Lunch vecka 44:
Måndag:
Kycklingfilé med soltorkade tomater mozzarella chilibea vitlökskräm och friterad klyftpotatis.
Fiskgryta med selleri tomater morötter kokt potatis.

Tisdag:
Köttfärslimpa med potatismos lingon lök och kantarellsås.

Rödspätta med kokt potatis och remouladsås.

Onsdag:
Kycklinglår med ris bambuskott broccoli och röd currysås.
Torskfilé med lök bacon Capris kokt potatis och vitlökskräm .

Torsdag:
köttets lustar fläskfilé på bearnaisesås oxfilé på pepparsås kycklingfilé på champinjonsås och ugns potatis.
Pasta med tonfisk lök räkor purjolök.

Fredag :
Fläskfilé med stekta grönsaker soltorkade tomater bär Capris fetaost och bearnaisesås.
Fiskgratäng med fläsk spenat och äggsås.

Veckans alternativ.

Pasta med fläskfilé bacon lök champinjoner och gorgonzolasås

Ceasarsallad med kycklingfilé romansallad krutonger parmesan cesardressing .

Halloumi burgare m pommes och tryffel majonnäs.

Valfri pizza från original meny.

Valfri kebab rätt fläsk eller nötkött

Högrevs Hamburgare 200 gr m tzatziki och pommes.
Äta här 95kr ta med 80kr

Ceasarsallad med handskalade räkor ägg romansallad krutonger parmesan cesardressing .
125kr.

Oxfilé eller entrecote med pepparsås och klyftpotatis .
145kr ta med 135kr .

Välkommen
...

Lunch vecka 43:
Måndag:

Mustig gulasch på högrev och potatis .
Fiskgratäng med dill spenat och kokt potatis.

Tisdag:
Wallenbergare med potatismos lingon ärtor och skirat smör.
Skaldjurs pasta med saffran.
Laxfilé med potatisgratäng och tryffel hollandaisesås.

Onsdag:
Fläskfilé med pommes frites och bearnaisesås.
Strömming med potatismos lingon och skirat smör.

Torsdag:
Biffstek med stekt potatis lök och bearnaisesås.

Ugnsbakad fisk med selleri tomater och serveras med kokt potatis.

Fredag:

Kycklingfärs biffar med ugnsbakad rotfrukter potatis och serveras med Capris kräm.

Helstekt laxfilé med dill gräslök citron och serveras med kokt potatis och pepparrot kräm.

Veckans alternativ.

Vegetarisk lasagne.
Pasta all arrabbiata med stekt fläsk chili i tomatsås och toppas med feta ost .

Ceasarsallad med kycklingfilé romansallad krutonger parmesan cesardressing .

Halloumi burgare m pommes och tryffel majonnäs.

Valfri pizza från original meny.

Valfri kebab rätt fläsk eller nötkött

Högrevs Hamburgare 200 gr m tzatziki och pommes.
Äta här 95kr ta med 80kr

Ceasarsallad med handskalade räkor ägg romansallad krutonger parmesan cesardressing .
125kr.

Oxfilé eller entrecote med pepparsås och klyftpotatis .
145kr ta med 135kr .

Välkommen
...

...

Lunch vecka 42:

Måndag:
Helstekt fläsk kotlett med ugnsbakad lök tomater zucchini potatis och serveras med pepparsås.
Rödspätta med dill potatismos och remouladsås.

Tisdag.:
Nattbakad hög rev med rotmos och rödvinssås .
Saffran Skaldjur gryta med kokt potatis.
.
Onsdag:
Baconlindad fläskfilé med potatisgratäng och bearnaisesås.
Torskfilé med kokt potatis spenat och äggsås.
korvstroganoff med ris .

Torsdag:
Marinerad kyckling spett med ugnsbakad broccoli potatis och serveras med tzatziki.
laxcurry grönsaks couscous .

Fredag:
Wallenbergare med potatismos skirat smör örter lingonsylt .
Köttbullar i tomatsås med ris .
Helstekt laxfilé med färskost pepparrot honung och potatismos.

Veckans alternativ.

Vegetarisk lasagne.

Pasta con pollo med kycklingfilé ajvar fetaost bacon
Luna lucets sallad med lufttorkad skinka chèvre ost rostad valnötter halloumi honung fikon och vinaigrette.

Ceasarsallad med kycklingfilé romansallad krutonger parmesan cesardressing .

Halloumi burgare m pommes och tryffel majonnäs.

Valfri pizza från original meny.

Valfri kebab rätt fläsk eller nötkött

Högrevs Hamburgare 200 gr m tzatziki och pommes.
Äta här 95kr ta med 80kr

Oxfilé eller entrecote med pepparsås och klyftpotatis .
145kr ta med 135kr .

Välkommen
...

Comment on Facebook

Tack Vi kommer😊

Har ni pensionnärsrabatt😉

Ja 15:% under lunch tiden

View more comments

Load more